SNIMANJE VIDEO KAMEROM

SNIMANJE VIDEO KAMEROM SA ZEMLJE

snimanje Beograd

Vršimo snimanja video materijala svih vrsta i namena za poslovne korisnike do nivoa gotovih projekata, kao i partnersko snimanje video segmenata i određenih kadrova za druge projekte. 
Snimanja smo najčešće vršili za komercijalne i reklamne spotove, prezentacione video materijale i sl. 

  • ugostiteljski objekti
  • društveni događaji
  • poslovni prostori
  • pejzaži i znamenitosti 
  • promotivne aktivnosti
  • proslave i svečanosti
  • sportski objekti i objekti zabave
  • koncerti, priredbe, predstave…

NAJVIŠI KVALITET SNIMAKA

Snimanje iz vazduha kao i klasično snimanje vršimo u najvećoj mogućoj rezoluciji koja je u široj upotrebi – 4K (4096×2160). Međutim, obzirom da mnogo uređaja za reprodukciju i prikaz još uvek ne podržava ovu rezoluciju, snimanje je moguće vršiti i u nekoj nižoj rezoluciji. Prilikom odabira rezolucije, uzima se u obzir krajnja namena i plasman snimka. Takođe, ukoliko se video spot postavlja na neko društvenu mrežu kao krajnji plasman, treba imati u vidu da većina ovih platformi automatski snižava rezoluciju, i samim tim i kvalitet snimka.

MONTAŽA I POSTPRODUKCIJA

Možete odabrati da li želite da za snimljeni materijal radite montažu kod nas ili želite da vam isporučimo samo sirov video materijal koji ćete montirati na drugom mestu, ili ga koristiti sirovog, u zavisnosti od krajnje namene. Nivo postprodukcijskog procesa i obrade, odnosno montaže video materijala zavisi od vaših zahteva i vizije kako bi finalni spot trebao da izgleda, a shodno tom nivou se formira i cena ove usluge.

snimanje dronom

USB NA POKLON

Ukoliko kod nas radite komplet uslugu, snimanje + montaža, gotov montirani video materijal spreman za korišćenje vam isporučujemo na USB flash memoriji, koju dobijate na poklon. Ukoliko želite da vam isporučimo samo sirov materijal, bez montaže, potrebno je da obezbedite čvrst disk za prenos materijala (USB flash, SD kartica, ili eksterni HDD) odgovarajućeg slobodnog kapaciteta (u zavisnosti od veličine fajla).

snimanje video kamerom cena

CENA

SNIMANJE KAMEROM

POZVATI ZA CENU

Cena usluga snimanja kamerom zavisi od namene i vrste snimanja, vaših zahteva, predmeta i dužine snimanja i dr. Molimo da nas pozovete ili da nam pošaljete mail kako bi saznali cenu za vaš projekat.

POŠALJITE UPIT ILI POZOVITE


pozovite


email


SMS


Viber


Messenger


Skype


WhatsUp